Vliegtuig grappen

Op deze site zullen de meest uiteenlopende vliegtuiggrappen ten toon gesteld worden die overal en nergens vandaan komen gevlogen. Bij deze ook hulde aan de bedenkers van de grappen!.

En onthoudt een dag niet gelachen om een vliegtuiggrap, is een dag niet gelachen

Zwarte doos
Een vliegtuig is in de lucht en de stewardess loopt rond en ziet iemand zitten volledig aangekleed in skipak met ski’s en alles aan. Ze vraagt wat dat heeft te betekenen en krijgt als antwoord als het vliegtuig boven de bergen neerstort dan kom ik veilig beneden.
Even verder op ziet zij een blanke man een negerin een goede seksbeurt geven. Ook hier vraagt wat er aan de hand is en krijgt als antwoord als het vliegtuig naar beneden stort is het eerste wat ze zoeken de zwarte doos en daar zit ik dan in.

Vliegtuig
Komt een vrouw bij de dokter.."mijn man denkt al 2 weken dat hij een vliegtuig is" De dokter: "ik kan hem misschien wel helpen maar dan moet hij toch zelf even meekomen". Vrouw: "Dat wil hij wel , maar hij kan hier nergens landen."

Vliegtuig ongeluk
Vliegtuig ongeluk in Brussel. In België is vanmorgen het ergste luchtvaart ongeluk van deze eeuw gebeurd. Net buiten Brussel is een Cessna 152 sportvliegtuig op een begraafplaats neergestort. De Belgische autoriteiten hebben tot nu toe 300 lichamen geborgen, en verwachten bij het afgraven dat het dodental vandaag zal stijgen.

Parachuteverkoper
Koper: Kan ik ervan op aan dat die parachute betrouwbaar is?
Verkoper:Natuurlijk meneer! Bovendien, mocht hij het niet doen, dan mag u hem altijd komen ruilen!

Vreemd gaan
Er zitten drie piloten in de cockpit zegt er één: Hé jongens, er is een geile nieuwe stewardess, die zou ik graag wel even uittesten. Een kwartier later komt de piloot met rode oortjes terug en zegt: pfff, ze is goed, maar mijn vrouw is beter.
Dan zegt de tweede piloot, ik ga haar ook even uittesten en komt na een kwartier terug. Dan zegt hij, pfff je had inderdaad gelijk, ze is goed, maar je vrouw is inderdaad beter!

Vliegtuig
Een Belg heeft een nieuw vliegtuig uitgevonden. Een elektrisch vliegtuig! Het werkt echt fantastisch, alleen het verlengsnoer is nog niet lang genoeg....

Vliegtuig
Een Belg en een Nederlander er zitten samen in een vliegtuig. Na enige tijd gevlogen te hebben spreekt de piloot: Ik moet u helaas mededelen dat een van onze motoren is uitgevallen. Maar geen paniek want we halen het wel maar het duurt alleen wat langer.
De Belg en de Nederlander blijven rustig zitten en praten wat. Even later spreekt weer de piloot: Er is nog een motor uitgevallen maar geen paniek want we halen het wel maar het duurt alleen wat langer. De Nederlander en de Belg blijven rustig zitten.
Even later spreekt de piloot weer: Dames en heren maakt u zich niet ongerust maar ook onze derde motor is uitgevallen maar we halen het wel het duurt alleen wat langer. Zegt die Belg ik hoop niet dat de vierde motor uitvalt want anders blijven we vliegen.

Vliegtuig
2 piloten hebben omgeroepen van hoe hoog ze zitten en zo zijn ze vergeten de microfoon uit te zetten zegt de ene piloot tegen de andere, weet je waar ik zin in heb? In een potje pijpen en een kop koffie. De stewardess gaat naar de cockpit om te zeggen dat de microfoon nog aan staat zegt zo'n passagier vergeet de koffie niet!

Vliegtuig
Er zitten 99 Belgen en 1 Nederlander in het vliegtuig. maar de bodem van het vliegtuig is kapot en vliegt weg een hun moeten zich vasthouden. de piloot zegt een van jullie moet springen en de Nederlander zegt ik en alle Belgen gaan klappen.

Vliegtuigjes
Waarom werd Bin Laden vroeger de klas uitgestuurd?
Antwoord:Hij zat met vliegtuigjes te spelen!

Vliegveld
Schiphol, februari '01. Het is onwijs druk, en het ene vliegtuig is nog niet weg of de ander landt alweer. Overal klinken de speakers. passagiers voor de vlucht 641 van KLM ,uiterlijk om kwart over twee inchecken aan balie 16, en zo gaat het maar door...

Dan wil er met vliegtuig van BRUSSELS -AIR met vertraging ( weer de Belgen )vertrekken, en er klinkt via de speakers.. Allee, willen gij, onze zuidelijke buurtgenoten die hun vliegtuig willen halen, uiterlijk aan balie 17 inchecken, als de grote wijzer op de vier staat en de kleine wijzer op de twee!

Stewardess
De nieuwe stewardess is een dom blondje. Aangekomen in New York leidt de gezagsvoerder haar rond. Uiteindelijk laat hij haar het hotel zien en zegt dat ze de volgende dag om negen uur op het vliegveld moet zijn, omdat ze dan weer terugvliegen.
Maar de volgende dag is ze er niet. De gezagsvoerder gaat naar haar hotelkamer en daar vindt hij haar, huilend. 'Waarom huil je? ' vraagt hij. 'Ik kan mijn kamer niet uit.' antwoordt ze. 'Hoezo niet?' 'Nou' zegt ze, 'er zijn drie deuren: eentje gaat naar de wc, eentje naar de badkamer, en op de derde hangt een bordje niet storen.

Stewardess
De telefoon rinkelde in het appartement van een knappe stewardess.
Heeey schatje, hijgde de obscene beller.
Als jij kunt raden wat ik in mijn hand houd, dan zal ik je de actie laten delen!
Luister eens, viezerik, antwoordde het meisje
Als jij het met één hand kunt vasthouden, ben ik er niet in geïnteresseerd!

Stewardess
Man vraagt aan Belg: Noem een zoogdier op die borsten heeft en kan vliegen.
Belg: een stewardess

Op vakantie?
Stapt een mooie jonge vrouw het vliegtuig in, vraag de meneer naast haar:
Wilt U bij het raam zitten?? Waarop de vrouw zei: nee ik heb nu vakantie!!!

Stewardess
Waarom wordt de as van een gecremeerde stewardess over de landingsbaan uitgestrooid?
Dan kan de hele crew er nog een keer overheen.