Vliegtuig grappen

Ook deze pagina staat vol met humor over vliegtuigen, stewardessen, vliegen en piloten

En onthoudt een dag niet gelachen om een vliegtuiggrap, is een dag niet gelachen

Sterke kerosine
Piet en Jan zijn twee mannen die op Zaventem een job als vliegtuigtankers hebben.
Op een dag krijgen ze een nieuw soort kerosine.
Ze beginnen de vliegtuigen te vullen als Piet plots zegt : "Heb je al eens aan die nieuwe kerosine geroken? Da's precies whisky".
Jan ruikt eens en zegt : "Ja ,je hebt gelijk, ik ruik het ook, ik zou wel eens durven proeven".
Hij steekt zijn vinger in de tank, daarna in zijn mond en zegt : "Wel, heb je ooit, dat smaakt ook naar wisky, en verduiveld de lekkerste die ik al geproefd heb !"
Dat laat Piet zich geen twee keer zeggen en samen beginnen ze een braspartij tot ze geen van beiden nog op hun benen kunnen staan.
De volgende morgen belt Jan naar Piet en vraagt : "Hoe voel jij je ?"
"Ik voel me,buiten een beetje hoofdpijn ,wel goed", zegt Piet.
"Wel, dan raad ik je aan om geen scheet te laten, want ik bel je momenteel vanuit Australie."

Eerste vlucht
Een piloot van het Belgisch leger vliegt met zijn F16 over het land,opeens begint de motor te sputteren en hij moet een noodlanding maken, hij ziet een stuk land waar hij kan op landen.
De boer van het land ziet het vliegtuig landen en springt op zijn traktor en rijdt erheen.
Bij de piloot aangekomen begint de boer hem uit te maken. De piloot kan hem bedaren en legt het probleem uit, de boer kijkt de piloot aan en zegt het is geen probleem ik ga je vliegtuig herstellen.
De boer komt terug met zijn gereedschap en sleutelt het vliegtuig helemaal uit elkaar. Na een tijd is het vliegtuig terug gemonteerd en hij vraagt aan de piloot om het vliegtuig te starten.
De piloot denkt da's ne goeie, die denkt dat het vliegtuig zal starten.
Hij duwt op de startknop en de motor schiet aan en het klinkt als muziek in de oren, de piloot staat versteld en bekijkt de boer.
"Wel met wat kan ik u een plezier doen?"vraagt hij aan de boer
"Wel," zegt de boer "ik zou graag eens mee vliegen" De piloot laat de boer instappen en stijgt op.
Ze vliegen op 10.000 voet en de piloot denkt bij zich zelf ik zal die boer eens schrik aan jagen, hij doet een duikvlucht naar 1.000 voet.
"Dat had ik gedacht" zei de boer.
De piloot verstaat het niet maar stelt geen vragen. Hij stijgt terug naar 10.000 voet , en duikt terug in spiraal naar 1.000 voet.
Terug zegt de boer "Dat had ik gedacht".
De piloot weet nog niet wat de man bedoeld en doet er nog een looping bovenop.
Nu zegt de boer "Maar dàt had ik niet gedacht".
Terug op de begane grond vraagt de piloot aan de boer Bij die duikvlucht zei je" ik had het gedacht "en ook bij de spiraalduik "dat had ik gedacht"
En bij de looping zei je "dat had ik niet gedacht".
Wel zegt de boer ik dacht dat ik in mijn broek zou plassen, ik dacht dat ik in mijn broek zou sch..ten, maar ik had nooit gedacht dat het tot in mijn nek zou lopen.

Op het vliegtuig
Een Fransman, een Italiaan en een Belg zitten naast elkaar op het vliegtuig. Na een paar cocktails beginnen ze over hun “ménage” te babbelen...
"Gisterenavond bedreef ik de liefde met mijn vrouw, wel vier keer!" bofte de Fransman. "En vanmorgen maakte ze heerlijke pannenkoeken en zei ze hoeveel ze van me hield!"
"Ah, gisterenavond bedreef ik wel ZES keer de liefde met mijn vrouw" antwoordde de Italiaan, "en vanmorgen maakte ze me een heerlijke omelet en zei ze me hoezeer ze me aanbad!"
De Belg bleef stil...
"En jij?! Hoeveel keer bedreef jij de liefde?" vroeg de Fransman smalend aan de Belg.
"Één keer" antwoordde de Belg..
"Enkel één keer?" lachte de Italiaan arrogant.
"En wat zei ze tegen jou vanmorgen?"
"Niet stoppen a.u.b."

Blondje in het vliegtuig
In een vliegtuig richting Montreal staat ineens een mooie blonde vrouw op.
Ze loopt van het economy-class gedeelte naar het business-class gedeelte en laat zich in zo'n comfortabele zetel vlijen.
Een steward ziet dat en gaat er achteraan. Hij tikt de blondine op haar schouders en vraagt haar ticket. Na deze bestudeerd te hebben zegt hij tegen de dame : “Sorry mevrouw, maar dit is de business-class en u heeft een ticket voor economy-class”.
De blondine roept : “Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten” !
De steward meldt dit voorval in de cockpit en de co-piloot gaat even polshoogte nemen.
”Mevrouw” zegt hij : ”Waarschijnlijk heeft u de steward niet begrepen maar uw ticket is niet geldig voor dit gedeelte van het toestel”. ”U dient zich naar het economygedeelte te begeven”.
De vrouw roept : “Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten” !
De co-piloot meldt dit aan de piloot en die zegt : “Wacht maar even”. ”Ik ben getrouwd met een blonde vrouw”. Ik spreek dus 'blonds'.
De piloot gaat naar de blonde dame en fluistert haar iets in het oor. Zonder slag of stoot staat de vrouw op en begeeft zich onmiddellijk naar het economygedeelte.
De steward en de co-piloot vragen de piloot hoe hij dat in godsnaam geflikt heeft.
“Simpel” zegt de piloot : “Ik heb tegen haar gezegd dat de business-class niet naar Montreal gaat” !

Net optijd van de grond
De passagiers van een vliegtuig zitten allemaal op hun plaats en wachten op de piloten om te vertrekken.
Twee mannen komen uit de personeelskamer achterin en stappen traag naar de cockpit.
Ze dragen een pilotenuniform en een donkere bril. De ene heeft een hond aan de leiband en de andere tikt met een witte stok voor zich uit op de vloer.
Ze bereiken de cockpit zonder problemen en sluiten de deur achter zich.
Verschillende passagiers lachen wat zenuwachtig naar elkaar, fronsen hun wenkbrauwen of doen alsof ze het als een leuke grap willen beschouwen. Enkele seconden later starten de motoren en begint het vliegtuig over de startbaan te rijden.
Het toestel gaat steeds sneller, maar het stijgt niet op. Door de venstertjes zien de passagiers dat het vliegtuig recht op een uitgestrekt meer afstevent, aan het einde van de startbaan.
Het vliegtuig raast nu aan zeer hoge snelheid vooruit en verschillende passagiers beginnen te beseffen dat ze nooit zullen opstijgen en dus in het meer zullen terechtkomen.
Er wordt uit vele kelen luid gegild, maar net op dat ogenblik trekt het vliegtuig lichtjes op en komt het zonder problemen van de grond.
De passagiers komen stilaan tot bedaren en praten nog wat na over die angstaanjagende 'joke'. Enkele minuten later is het incident vergeten.
In de cockpit betast de piloot het dashboard, vind de automatische piloot en zet hem in werking.
" Weet je wat me soms bang maakt?" vraagt hij
"Nee", zegt de co-piloot.
" Een van de dagen beginnen ze te laat te gillen en dan zijn we er allemaal aan........."