Top 10 (+1) van slechte eigenschappen in een vliegtuig

Overal ter wereld vliegen vliegtuigen af en aan met mensen en goederen. Dit gebeurd soms onder de meeste irritante gebeurtenissen veroorzaakt door mede-passagiers. Hieronder is de top 10 (+1) weergeven van vervelden eigenschappen die mede-passagiers soms onbeboeld hebben.

  1. Het vastpakken van de rug van je stoel als ze opstaan of weer gaan zitten en hierbij jou storen terwijl je, aan het slapen bent, aan het lezen bent of thee of koffie aan het drinken bent.
  2. Het verstellen van de stoel voor je met brute kracht, zonder uit te kijken, en hierbij de stoel tegen je gezicht aanduwen of je laptopscherm bijna in 2e breekt.
  3. Dikke of brede mensen die de armleuning innemen en hierbij ook een deel van jou stoel claimen.
  4. Het afspelen van de walkman waarbij het volume zo luid staat dat je nog net niet de tekst kan horen maar wel de melodie kan mee-neuriën. Hierbij kan er openlijk getwijfeld worden aan de term persoonlijke muziek speler.
  5. Het toilet verlaten alsof het vliegtuig zojuist een paar keer last heeft gehad van turbulentie.
  6. Bij de check-in balie inchecken en vervolgens bij de gate opnieuw inchecken. Dit terwijl al duidelijk is gemaakt bij de check-in balie dat ze gelijk door kunnen lopen bij de gate naar het vliegtuig als ze hun tickets hebben.
  7. Het weigeren te snappen dat het bordje bezet, bezet betekend en iemand binnenin doodsbang is dat de deur open gaat en iedereen zijn of haar bezigheden op de W.C. kan zien.
  8. Het vragen wat voor drank er op de drankenkaart staan, terwijl deze kaart in zijn of haar bezit is.
  9. Door de beveiligingpoortjes proberen te gaan met allemaal soorten metaal in de zakken, oren, mond, vingers etc.
  10. Bij het verlaten van het vliegtuig vlak voor de slurf wachten op andere bekende, familieleden, etc. en zodoende een flessennek tijdens het verlaten van het vliegtuig creëren voor de overige passagiers.
  11. Kinderen die het leuk vinden om de hele vlucht tegen de stoel voor hun te schoppen en ouders en begeleiders die er niks van zeggen.