Vliegtuigje vouwen

Disclaimer

Vliegtuigjevouwen.nl besteedt bij het verzamelen van informatie/afbeeldingen op de website veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van deze informatie. Vliegtuigjevouwen.nl kan geen 100% garantie geven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100% actueel, correct en volledig is.

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten. Hoewel Vliegtuigjevouwen.nl haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Vliegtuigjevouwen.nl ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Daarnaast zet het zich ten volste in om eventueel misbruik/schade/gebruik van auteursrechtelijke bestanden etc. te voorkomen.
Vliegtuigjevouwen.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie/afbeeldingen, waaronder maar niet beperkt tot transmissiefouten, en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Mocht het toch voorkomen dat u door informatie/afbeeldingen etc. schade ondervindt dat binnen redelijkheid en het kunnen van vliegtuigjevouwen.nl voorkomen kan worden, kunt u een mail sturen naar info@vliegtuigjevouwen.nl en zal vliegtuigjevouwen.nl proberen om het zo snel mogelijk op te lossen mits de schuld aan deze kant ligt.